Председателят на СДС благодари за подкрепата на изборите

Председателят на СДС благодари за подкрепата на изборите

VV 15:20:01 07-04-2021
IS1519VV.010
Румен Христов - отворено писмо

Председателят на СДС благодари за подкрепата на изборите


София,7 април /Нелли Желева, БТА/
"Благодаря ви от сърце за подкрепата и мобилизацията на изборите! Вие за пореден път показахте, че СДС е не само силна емоция, а жива партия, с дух и хора, които й вярват!", е написал в писмо лидерът на формацията Румен Христов, съобщава пресцентърът на партията.
Той отбелязва, че десетки хиляди са гласували преференциално за кандидатите на СДС в листите на ГЕРБ-СДС, което е "достоен принос на синята партия" за победата на коалицията.
Този резултат показа, че седесарите стоят твърдо зад идеите и каузите на нашата партия, посочва Христов.
"С вота си вие подкрепихте Истинското дясно! Подкрепихте европейския път на България! Подкрепихте новата кауза на СДС: българите - европейски граждани с европейски доходи! Подкрепихте по-малко намеса на държавата в бизнеса, по-ниски данъци и по-високи доходи и пенсии!", се казва в отвореното писмо.
"Вие, нашите членове и симпатизанти, сте тези, които повярвахте, че СДС може да се възроди след оставането й извън парламента през 2017 година и последвалите трусове в партията. Тогава ни предричаха, че ще изчезнем от политическата сцена, но когато станах председател ви обещах, че това не само няма да се случи, а ще работя неуморно за възстановяването на партията и достойното й връщане в парламента", пише още Румен Христов.
И обещава, че ще оправдае доверието на членовете и симпатизантите.

/ИС/

Купуването и продаването на гласове са престъпления!