Кандидатите за депутати на ДПС от 25 МИР-София се срещнаха с граждани на районите "Илинден" и "Банкя"

Кандидатите за депутати на ДПС от 25 МИР-София се срещнаха с граждани на районите "Илинден" и "Банкя"

VV 17:57:31 07-03-2021
PP1756VV.005
ДПС - 25 МИР - София - среща

Кандидатите за депутати на ДПС от 25 МИР-София
се срещнаха с граждани на районите
"Илинден" и "Банкя"


София, 7 март /БТА/
Кандидатите за депутати на ДПС от 25 МИР-София се срещнаха с граждани на районите "Илинден" и "Банкя", съобщиха от пресцентъра на партията.
Представителите на най-младата листа в България са отговорили на въпросите на хората и са получили поздравления за професионалната подготовка на всеки от тях.
Кандидатите от 25 МИР-София са започнали ежедневни срещи с гражданите, за да представят листата, както и да презентират програмата, заложена от ДПС. Сред най-отличителните акценти са пълното и ускорено възстановяване на държавата чрез иновативни инструменти, Зелената сделка и дигитализацията.
"Изпреварващата програма на ДПС е разковничето, за да бъдем това, което другите не са. Ние сме млади, динамични, образовани и нашата цел е да пречупим образа на типичния политик", е казала Райна Иванова, водач на листата.
ДПС изненада обществото с промяна в листите си, заявяват от партията. Слоганът на кампанията е "Рестарт на държавността", а заедно с него партията вътрешно е рестартирала структурите си, като е заложила на 50 процента младежко присъствие в листите. Младите кандидат-депутати са висококвалифицирани специалисти в различни области - юристи, финансисти, програмисти, лекари и т.н.
"Целта на всички нас е да видим развиваща се и просперираща България. Нашият подход е различен, защото не можем да възстановим държавата по стария начин. Ние не желаем да влизаме в битки със сбъркани подходи, ние сме тук с аргументите и самочувствието, че можем да реформираме държавата", е казал евродепутатът Илхан Кючюк, който е втори в листата в 25 МИР-София.
Кандидат-депутатите ще продължават със срещите си с граждани, защото вярват, че проблемите на хората имат решение, само ако бъдат чути и разбрани. Те са способни и амбицирани да начертаят визията за новия път на демократична и развиваща се България, се допълва в съобщението.

/ПП/

Купуването и продаването на гласове са престъпления!