Водачът на листата на ГЕРБ-СДС за Велико Търново проф. Костадин Ангелов заяви, че ще разчита на добрите граждани в предизборната кампания

Водачът на листата на ГЕРБ-СДС за Велико Търново проф. Костадин Ангелов заяви, че ще разчита на добрите граждани в предизборната кампания

VV 20:22:31 05-03-2021
PP2021VV.015
Велико Търново - ГЕРБ-СДС - водач - Костадин Ангелов

Водачът на листата на ГЕРБ-СДС за Велико Търново проф. Костадин Ангелов заяви, че ще разчита на добрите
граждани в предизборната кампания


Велико Търново, 5 март /БТА/
Водачът на листата на ГЕРБ-СДС за Велико Търново проф. Костадин Ангелов заяви, че ще разчита на добрите граждани в предизборната кампания. Добрите граждани, от една страна, помагат да се изпълнят целите, заложени в политиката, а, от друга, те са хората, които критикуват и дават идеи, те стоят изправени и следят дали политиците изпълняват обещанията си, каза пред журналистите във Велико Търново водачът на листата с нр. 28.
Той призова жителите на Великотърновския четвърти избирателен многомандатен район да не се страхуват и да отидат да гласуват на 4 април. "Ние имаме ангажимента да направим тези избори безопасни", заяви проф. Ангелов.
По думите му, един месец е много малко време, което не бива да се губи в караници и разправии между кандидатите. Това е време за срещи с хората, от които можем да разберем къде сме допускали грешки, да помислим как може да ги поправим, къде сме успели и на прав път ли сме, подчерта той.
Много е важно изборът да бъде добър за всеки отделен български гражданин; на 4 април ще стане ясно не само кой ще влезе в българския парламент и кой ще управлява в следващите години, но и как България ще излезе от кризата и накъде ще тръгне, посочи той.
Водачът - проф. Костадин Ангелов, определи листата на ГЕРБ-СДС във Велико Търново като отбор от победители, които знаят да работят и са наясно как да започнат едно дело и да го доведат до успешен край.
На журналистически въпрос как ще съчетава работата си като водач на листата на ГЕРБ-СДС във Велико Търново и Варна в предизборната кампания с дейността си на министър на здравеопазването в отпуск, той заяви, че в никакъв случай няма да избяга от отговорността, която носи.
/ПП/

Купуването и продаването на гласове са престъпления!