Жители на кварталите "Георги Бенковски" и "Златен рог" в Ямбол влязоха в открит диалог с кандидата за кмет от ГЕРБ Димитър Иванов

Жители на кварталите "Георги Бенковски" и "Златен рог" в Ямбол влязоха в открит диалог с кандидата за кмет от ГЕРБ Димитър Иванов

VO 17:14:01 09-10-2019
MH1711VO.044
Ямбол - Димитър Иванов - срещи с избиратели

Жители на кварталите "Георги Бенковски" и "Златен рог" в Ямбол влязоха в открит диалог с кандидата за кмет от ГЕРБ Димитър Иванов


"Първото, което гарантирам, ако бъда избран за кмет, е откритост, диалог и добро отношение към гражданите на Ямбол. Благодаря ви за изразените мнения, благодаря, че сте активни и помагате да бъда успешен кмет и да развивам града - с много работа". Това са били първите думи на кандидата за кмет издигнат от ПП ГЕРБ Димитър Иванов при срещите си с гражданите в жилищните квартали "Георги Бенковски" и "Златен рог".
"На първо място хората искат от мен хората приемен ден, да не забравям срещите си с тях. Това им го гарантирам", е допълнил Иванов.
В откритите срещи на кандидата за кмет на ГЕРБ и кандидатите за общински съветници с гражданите на Ямбол се представя нова, по-активна и целенасочена политика към кварталите, която включва цялостна визия за развитието им. Чуваме конкретните искания на живеещите в кварталите и ги включваме в нашата управленска програма, са заявили кандидатите за общински съветници.
С хората от квартал "Георги Бенковски" обсъдихме необходимостта от повече сигурност в района, монтиране на видеонаблюдение и обходи на общински патрули. Ангажирам се с това, живеещите тук трябва да чувстват сигурност, е обещал Иванов. Кандидатът за кмет на ГЕРБ се е ангажирал и с подобряване на автобусния транспорт, който да отговаря на нуждите на хората. Той е обсъдил с жители на квартала и въпроса с гаражите и паркоместата в него.
"Когато станете кмет искам да направите за мен и моите приятели детска площадка до блок 7", е пожелала малката Деница от ж.к. "Златен рог" и е получила положителен отговор от кандидата за кмет и от общинските съветници.
"Аз съм човек на действието и мотото на нашата кампания "Работа, работа, работа" много ми допада, а хората искат точно това - конкретни действия", е казал пред събраното множество водачът на листата за общински съветници от ГЕРБ д-р Димитър Рунков.
Исканията на живеещите в ж.к. "Златен рог" са програмата за саниране да продължи, осветлението да работи, да има видеонаблюдение за повече сигурност. "Ще преразгледаме тарифите на местните данъци и такси и ще вървим към намаляването им, за да дадем малко въздух на гражданите и на местния бизнес", е заявил кандидатът за кмет Димитър Иванов.
/МХ/