ГЕРБ представи листата си за европейските избори пред близо 700 души в Монтана

ГЕРБ представи листата си за европейските избори пред близо 700 души в Монтана

VO 09:57:31 15-05-2019
MH0956VO.013
ПС - ПП ГЕРБ

ГЕРБ представи листата си
за европейските избори
пред близо 700 души в Монтана


В препълнена зала в Драматичен театър "Драгомир Асенов", по време на концерт-спектакъл "Европа за нас и ние за Европа", беше представена листата на ГЕРБ и СДС в Монтана.
Гости на концерт-спектакъла бяха кандидатите за евродепутати от ГЕРБ и СДС Лиляна Павлова, Ивелина Василева, д-р Иво Ралчовски и Илия Лазаров, народните представители Дилян Димитров и Ирена Димова, областният управител Росен Белчев, зам.-областният управител Нина Петкова, кметът на Монтана Златко Живков, членове на общинските ръководства на ГЕРБ, кметове, общински съветници, членове и симпатизанти на партията. Листата представи бившият евродепутат Владимир Уручев.
По време на събитието Лиляна Павлова заяви, че за да има икономически растеж и възраждане на Северозападна България - трябва стабилност не само на национално ниво, но и в Европа. "Само ГЕРБ с номер 12 в бюлетината на 26 май е гарант за това" , каза Лиляна Павлова.
"Ние сме отбор и винаги сме работили в екип. Листата на ГЕРБ и СДС е съставена от хора с много голям опит и експертиза, хора, които познават европейските институции и начина, по който работят те", заяви от своя страна Ивелина Василева.
"Аз приемам каузата да бъда представител на Северозапада в Европа. Благодаря на нашето областно ръководство, което ми гласува това огромно доверие, и на ПП ГЕРБ, която подчерта колко е важен този регион за България", категоричен бе д-р Иво Ралчовски.
"Това е нашата листа от победители. Благодарение на тези хори гласът на България в Европа се чува. Убеден съм, че на 26 май ние ще извоюваме 12-тата поредна победа на ГЕРБ" , сподели областният координатор на ГЕРБ-Монтана Дилян Димитров.
/МХ/