Инвест Банк

Предстоящи събития за 21 март:

VO 21:11:01 20-03-2017
PP2108VO.026
БТА - ВОТ - ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ

Предстоящи
събития за
21 март:


София, 21 март /БТА/
Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов ще се срещне с жители на Благоевград. Събитието ще се състои от 19.00 часа в Спортната зала "Скаптопара".
На срещата ще присъстват председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ, зам.-председател на партията и водач на листата на ГЕРБ-Благоевград Цветан Цветанов, евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Мария Габриел, кметът на Благоевград Атанас Камбитов и областния координатор на ГЕРБ и кандидат за народен представител Даниела Савеклиева.
Специален гост на събитието ще бъде председателят на Групата на ЕНП в Европейския парламент Манфред Вебер.

*****
Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов ще се срещне с членове и симпатизанти на ГЕРБ в Дупница. Събитието ще бъде от 9.00 часа в заседателната зала в Дома на техниката. Ще присъстват водачът на листата на ГЕРБ-Кюстендил и областен координатор на партията Кирил Калфин, кметът на Дупница Методи Чимев, общинският ръководител на ГЕРБ-Дупница Ивайло Константинов и кандидати за народни представители.

*****
Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ, зам.-председател на партията и водач на листата на ГЕРБ-Благоевград Цветан Цветанов ще посети област Благоевград. Той ще бъде придружаван от втората в листата и областен координатор на ГЕРБ Даниела Савеклиева.
В 13.45 часа Цветанов ще се срещне с жители на с. Рибново, община Гърмен. В 16.05 часа зам.-председателят на ГЕРБ ще разговаря с избиратели в Белица. В 19.00 часа Цветан Цветанов ще се срещне с членове и симпатизанти на ГЕРБ в Благоевград.

*****
Регионална кръгла маса на тема "Образованието - национален приоритет" ще се състои в Концертната зала на Радио Варна. Ще участват водачът на варненската листа на ГЕРБ и бивш регионален министър Лиляна Павлова и Таня Петрова, училищен директор и кандидат на ГЕРБ за народен представител. Специално за събитието ще пристигне и кметът на София Йорданка Фандъкова.
/ПП/