Инвест Банк

Предстоящи събития на ПП ГЕРБ-София за 21 март

Предстоящи събития на ПП ГЕРБ-София за 21 март

VO 17:51:01 20-03-2017
PP1748VO.009
ГЕРБ - пресцентър - ПС

Предстоящи събития
на ПП ГЕРБ-София
за 21 март


23 МИР

В 17,30 кандидатът за народен представител Димитър Главчев ще разговаря с граждани на открита приемна на столичната ул. "Луи Айер" (ж.к. Гоце Делчев).
В 18 ч. кандидатите за народни представители Александър Ненков, Теодора Георгиева и Атанас Бояджиев ще проведат среща с граждани от район Студентски в кв. "Мусагеница" (ресторант "Бялото").
От 18,30 ч. кандидатите за народни представители Милена Дамянова, Данаил Кирилов и Емануела Спасова ще проведат среща с директори и учители от район Лозенец в читалище "Пенчо Славейков" на бул. "Черни връх" 35.

24 МИР

В 10,30 ч. кандидатите за народни представители Валентин Радев, Теодора Донкова ще дарят книги от български автори на библиотеката към читалище "Елин Пелин" в с. Бусманци.
В 16 ч. от клуба на ПП ГЕРБ в кв. Сухата река (бл. 18, вх. Д) водачът на листата на ПП ГЕРБ-София за 24 МИР Владислав Горанов и кандидатите за народни представители Джема Грозданова, Евгения Алексиева, Йорданка Фикирлийска и Елизабет Петрова ще обиколят район Подуяне и Герена за разговор с граждани.
От 19 ч. водачът на листата на 24 МИР Владислав Горанов и кандидатите за народни представители Тома Биков, Георг Георгиев и др. ще проведат среща с живущите от кв. "Кремиковци". Срещата ще се проведе в хотел "Тривия".

25 МИР
В 10,30 ч. кандидати за народни представители от листата на 25 МИР ще проведат среща с ръководството и служители на модна къща "Агресия" на ъгъла на бул. "Рожен" и ул. "Йордан Хаджиконстантинов".
От 14 ч. по повод Световния ден на поезията ПП ГЕРБ-Люлин организира литературен салон на открито в Културен център Люлин, бул "Захари Стоянов", бл. 324 - 325.
В 17 ч. кандидатите за народни представители Красимир Ципов, Христо Гаджев, Станислав Иванов и Снежана Дукова ще представят пред жителите на с. Балша основни акценти от програмата на ГЕРБ.
/ПП/