Покана за участие в онлайн дискусия на тема Парламентарни избори 2021

OT 11:01:01 07-04-2021
RM1100OT.010
онлайн дискусия - избори - покана

Покана за участие в онлайн дискусия на тема Парламентарни избори 2021

ПОКАНА
ОНЛАЙН ДИСКУСИЯ БГ ИЗБОРИ 2021 И НОВИЯТ ПАРЛАМЕНТ

Уважаеми колеги,
Каним ви да се присъедините онлайн на открита и пряма дискусия организирана от Клуба по политически науки на Американския университет в България на тема БГ ИЗБОРИ 2021 и Новият парламент. По време на дискусията ще можете да чуете прочита на резултатите и прогнозите на преподавателя по политология д-р Борис Гюров.
Като професионалист с дълъг опит в социологическите изследвания и уважаван преподавател по социология и политология, д-р Гюров ще проведе директен и открит разговор и ще засегне всички чувствителни въпроси свързани с последния парламентарен вот, текущата политическа ситуация и действията на отделните политически лица и партии.
Дата: 8 април 2021 г.
Начало: 19:30 часа
На живо тук: https://fb.me/e/z823U4V2
Д-р Борис Гюров е преподавател по политически науки в Американския университет в България и по социология в НБУ. Доктор по социология от Университет "Прованс", ЕксМарсилия I, ЕксанПрованс, Франция. Автор е на редица социологически изследвания по икономически и електорални въпроси.
Клубът по политически науки към АУБ организира различни видове образователни семинари, конференции, симпозиуми, политически симулации, проекти, консултации и провежда срещи и лекции с български и чуждестранни анализатори. Клубът критично изследва концепции и разработки в света на политическите науки, проследява и обсъжда новините и наблюдава работата на политическия институции.
Дискусията се организира със съдействието на Американския университет в България.

/РУМ/