В националния пресклуб на БТА

OT 16:19:01 20-11-2020
IS1616OT.021
БТА - НАЦИОНАЛЕН ПРЕСКЛУБ

В националния
пресклуб
на БТА


На 23 ноември, понеделник, от 10.00 часа,
ще се състои съвместна пресконференция на
Конфедерацията на автобусните превозвачи, Камарата на автобусните превозвачи, Съюз "Такси", Националния съюз на превозвачите, Браншовата камара на таксиметровите водачи и превозвачи, Федерация на таксиметровите водачи и превозвачи, Асоциацията на таксиметровите синдикати и Националния таксиметров синдикат
на тема:
Обявяване на ефективен протест на автобусните и таксиметровите превозвачи срещу непреодоляването от Народното събрание на президентското вето за инкриминиране на нерегламентираните превози


Участници: Петър Захариев, Себахтин Исмаил, Георги Атанасов, Васил Пиронков, Магдалена Милтенова, Евгени Беневрецки, Кирил Ризов, Емил Игнатов, Спас Атанасов, Сава Комитов.


Уважаеми колеги и гости,
С цел спазване на всички изисквания, свързани с извънредната епидемична обстановка, в сградата на БТА и в залата за пресконференции е необходимо да носите защитни маски. При влизане в БТА, както и пред самата зала са поставени и средства за дезинфекциране. Създадени са условия участниците в пресконференцията и журналистите да спазват необходимата физическа дистанция. Съгласно Заповед РД-01-626/27.10.2020 на министъра на здравеопазването, в Пресклуба ще бъдат допускани не повече от 30 човека.
Напомняме, че пресконференциите в Националния пресклуб БТА излъчваме в реално време на страницата на БТА - www.bta.bg/bg/pressclub.


/ИС/