Втори магазин KiK у нас отвори врати в Mega Mall в ж.к. „Люлин“

Германската верига за облекло и стоки за дома KiK открива своя втори магазин у нас с тридневна програма на 1-ви, 2-ри и 3-ти юли. Магазинът вече работи в Mega Mall в софийския жилищен комплекс „Люлин“. Другият обект на компанията, която е сред най-големите търговци на дребно в Германия, се намира в The Mall. За първите клиенти на KiK в Mega Mall са предвидени отстъпки от 10 на сто за всички стоки в новия магазин. Намалението е в сила до 3-ти юли включително.

След  официалното откриване на 1-ви юли Управителя на KiK за България, Анастасия Пеева, сподели: „Убедени сме, че нашата ценова политика отговаря на очакванията на българските потребители. В KiK можете да намерите качествени стоки, преминали през стриктен вътрешен контрол. 70 на сто на нашите продукти са от текстил, а 40 на сто от тях отговарят на престижния екологичен стандарт Öko-Tex Standard 100."

На 2-ри и 3-ти юли програмата е с времетраене от 10:00 до 21:00 ч. и включва музика с DJ Супер Любо (актьора Иван Матев), колело на късмета с награди и други атракции. KiK е синоним на богат асортимент от мъжĸи, дaмcĸи и дeтсĸи дpexи и paзлични cтoĸи зa бита. Компанията oпepиpa в ĸaтeгopиятa „диcĸayнтъp", пpи ĸoятo фокусът е върху максималното оптимизиране на цените. Моделът се основава на гoлeми пo oбeм пpeдвapитeлни пopъчĸи, диpeĸтнa paбoтa c дocтaвчиците бeз ocĸъпявaнe oт пocpeдници, минимизиране на транспортните разходи и др. Досега KiK има открити 3900 магазина в Европа. Площта на всеки от тях надхвърля 600 кв. м. Годишният оборот на компанията е над 2 млрд. евро

Веригата магазини KiK е основана в Германия през 1994 г. и днес е сред най-големите търговци на дребно и номер 1 в Европа. Веригата има 3 900 магазина в 12 европейски държави, в които работят общо над  24 000 души, 19 000 от които само в Германия. KiK е семеен бизнес, чиито основни ценности са честност, справедливост и уважението към служителите. Компанията инвестира регулярно в каузи, свързани с устойчиво развитие. В магазините KiK се продават мъжки, дамски и детски дрехи, както и стоки за дома.

 

daniela.peshlova@interimage.bg

 

INTERIMAGE