Deichmann създаде първата "жива обувка"в България

OT 17:32:01 20-09-2019
AM1730OT.016
Интеримидж - Deichmann - "жива обувка"

Deichmann създаде
първата "жива обувка"
в България


-Съобщение за медиите-

Впечатляващият боди арт бе сътворен за представянето на новата
есенно-зимна колекция 2019 на марката у нас

София, 20 септември 2019 г. На специално събитие пред медии, модни блогъри и инфлуeнсъри бе показана първата "жива обувка" в България. Тя бе сътворена по повод представянето на новата есенно-зимна колекция на Deichmann у нас. Боди арт обувката е олицетворение на непреходната женска страст към култовия аксесоар. Живият експонат е създаден от художничката Мишел Вълчева, носителкa на множество награди в международни и български боди арт конкурси и изложби. Прототипът на "живата обувка" е дамска официална пантофка в така актуалния за този сезон животински принт, а именно леопардовия.
"Тази година е емблематична за нас, защото празнуваме 10-ата годишнина на Deichmann в България. През тези 10 години компанията се развива с изумителна динамика и се превърна в най-предпочитана верига за обувки в страната. С всяка изминала година ставаме все по-иновативни и затова за юбилея си решихме да подарим на феновете си нещо необикновено, а именно създаването на първата "жива обувка" в България", сподели Диана Неделчева, Маркетинг Мениджър на Deichmann България и добави: "Днес Deichmann има 21 търговски обекта в 9 града, онлайн магазин www.deichmann.com и е номер 1 сред търговците на обувки на дребно. Благодарим на всички наши клиенти за този успех".

Водеща на специалното събитие за представяне на новата колекция на Deichmann бе обичаната българска изпълнителка Веси Бонева. В цветното арт пространство на Mishell Art Gallery тя представи на гостите най-новите модни тенденции за есен-зима 2019, като през този сезон те са изключително разнообразни и отличителни.

Мотото на новата мода при обувките на Deichmann е "Follow your style" или "Следвай собствения си стил". От спортните сникъри до официалните парти обувки, от есенните лоуфъри и обувки с връзки до ботите и ботушите - всички те подчертават индивидуалността и излъчват уникалност. Блясък, лак, верижки, катарами и голямо цветно разнообразие - това са топ тенденциите за сезона. Цветовете са ярки, но и пастелни, а най-актуален за сезона е животинският принт - змийски, леопард и кроко. Класацията водят също цвят горчица, бордо, зелено, тъмносиньо и ярките цветове при сникърите и спортните обувки.

Повече за новите тенденции и последните модели от новата колекция на Deichmann може да видите във филиалите на Deichmann в цялата страна, на www.deichmann.com, както и на Facebook страницата и в Instagram профила на марката в България.


Контакт за медиите:

DEICHMANN БЪЛГАРИЯ
Диана Неделчева
Tel.: +359 2 81 78 908

Diana_Nedelcheva@deichmann.com

PR Агенция INTERIMAGE
Връзки обществеността
Стела Ерера
Tel.: +359 88 820 0023

stella.erera@interimage

DEICHMANN SE със седалище в Есен (Германия) е основано през 1913 година и до днес е 100 процента собственост на семейството на основателя. Дружеството е пазарен лидер в търговията с обувки на дребно в Европа. Има над 40.000 служители по света и над 4.000 филиала и 40 онлайн магазина. С марката DEICHMANN съществуват филиали в Германия, Босна и Херцеговина, България, Дания, Франция, Великобритания, Италия, Хърватска, Литва, Латвия, Естония, Австрия, Полша, Португалия, Румъния, Русия, Швеция, Сърбия, Словакия, Словения, Испания, Чехия, Турция, Унгария и Дубай (с франчайзинг партньор). Освен това групата е представена в Швейцария (Dosenbach/Ochsner Shoes/Ochsner Sport), в Холандия и Белгия (van Haren), в САЩ (Rack Room Shoes/Off Broadway). С My Shoes SE компанията е представена в Германия, Австрия и Швейцария, както и в Полша. Към дружеството принадлежи и групата SNIPES с филиали в Германия, Австрия, Швейцария, Франция, Холандия, Белгия, Испания, Португалия и Италия. За 2019 година е планирано навлизане с концепцията DEICHMANN на пазара в Естония и Латвия. Освен това компанията предлага част от асортимента си в Китай през онлайн платформата T-Mall Global.
/АМ/