Откриване на галерия “Mishel Art Gallery”

За нас е удоволствие да ви поканим на откриването на едно ново и свежо арт пространство в София - “Mishel Art Gallery”.  

Галерията ще отвори официално врати на 24 септември, от 18:30 часа с изложба “Цветосъзнание” на Мишел Вълчева, която е и собственичка на галерията. Мишел е интересен и провокативен артист, една малкото известни и със своето боди арт изкуство. Специален гост и водещ на събитието ще е певицата Веси Бонева, която ще изпее някои от популярните си песни заедно със своя приятел Явор Велчев и ще бъди модел за боди арт на Мишел.

Мишел се занимава професионално с боди арт вече 10 години. Участвала е в многоженство състезания по цял свят - Италия, Германия, Сърбия, Франция, Австрия, Великобритания.

Печели: Втора награда във Франция през 2016 г. и втора награда в  Белград, Сърбия през 2014 г. в категория фейспеинтинг. Участвала е два пъти на Световно първенство в Австрия (WBF - World Bodypainting Festival). Организирала е много боди арт пърформанси в България. Автор и създател е на нов тип метод за релаксация: SENSUAL BODY ART THERAPY - “Достигане на релакс, чрез рисуване върху тяло”, който създава през 2010 година.

Нощта на откриването ще завърши с томбола и всеки участвал в нея ще има възможност да си тръгне с картина на художничката Мишел Вълчева.

Заповядайте на 24.09.2019 г. , вторник, от 18:30 часа, в “Mishel Art Gallery” на ул. Св. Св. Кирил и Методий 24.

Моля потвърдете присъствието си на и-мейл:  mishel_mybell@yahoo.com  

 

Интеримидж