Центърът за споделени бизнес услуги на Cargill в София спечели наградата за “Shared Service Center” за 2019 година

Центърът бе отличен от Българската аутсорсинг асоциация за трета поредна година

 

София, 21 май 2019 г.

На 17 май, по време на наградите на годишната конференция “SoutheastEuropeanInnovation, Technology andSourcingSummit”, Cargill получи поредното отличие за постиженията на своя център за споделени бизнес услуги в София (CargillBusinessServicesSofia). Наградите се организират от Българската аутсорсинг асоциация и BASSCOM (Българската асоциация на софтуерните компании), а за структурата на Cargill това е третата поредна награда за най-добър център за споделени бизнес услуги. С приза “Shared Service Center of theYear” компанията отново бе отличена за заслугите си в предоставянето на операции с висока бизнес стойност на своите клиенти,  за прилагането на добри практики в бранша и за приноса си за устойчивия растеж на сектора в страната. 

В центъра за споделени услуги на Cargill в София работят над 1000 професионалисти, които управляват международните бизнес процеси на компанията и предоставят широко портфолио от висококачествени услуги с добавена стойност на структурите на Cargill в Европа, Близкия изток и Африка. Дейностите са фокусирани основно върху финанси, човешки ресурси, транспорт и логистика и стратегическо снабдяване и се осъществяват на повече от 15 езика.

Методи Георгиев, изпълнителен директор на Cargill в България и оперативен директор на Центъра за споделени бизнес услуги на Cargill в София, сподели: „Много съм горд с нашата награда и благодаря на Българската аутсорсинг асоциация и BASSCOM за признанието към усилията на екипа ни да предоставяме услуги с добавена стойност не само на клиентите ни, но и цялостно в сектора в България. Наградата “Shared Service Center of theYear” за 2019 г. е важно отличие за всичко, което правим, а фактът, че я печелим за трети пореден път, е огромен успех, който показва, че екипът ни е консистентен в това да е двигател на най-добрите практики в сраната ни.“

За Cargill 

155 000 служители на Cargill в 70 страни работят неуморно, за да постигнат целта на компанията да изхранва света по безопасен, отговорен и устойчив начин. Всеки ден те свързват фермерите с пазарите, клиентите с продуктите, а хората и животните с храната, от която се нуждаят, за да просперират.

Cargill Business Services е структурата за споделени бизнес услуги на Cargill, част от която е и центърът в София. Той е един от седемте подобни в света и предоставя бизнес услуги с добавена стойност в сферата на финанси, човешки ресурси, транспорт и логистика, както и стратегическо снабдяване.

 

За наградите

За първите награди, част от “SoutheastEuropeanInnovation, Technology andSourcingSummit”, можете да научите повече тук:

www.seeitssummit.com/awards-2019

 

 

За контакти:

Даниела Божинова

Старши PR експерт

InterImage

daniela.bojinova@interimage.bg

+359 89 666 35 97