SAFFRON & ROSE потапя в атмосфера на чувствена сексуалност

Ароматът на шафран е красив, луксозен и лесен за разпознаване. Той е силен, упойващ, хербално - подправен, леко цветист, с кожени и алдехидни нюанси. Неговото присъствие в парфюмерията придава начален подем, плътност и запомнящ се характер. Именно това превръща еau de parfum SAFFRON & ROSE в култов аромат към специалната бутикова колекция REFANTEMPTATIONBLEND - изключителна палитра от авангардни унисекс ухания, създадени от най-ценните парфюмерийни съставки, подбрани от цял свят.
Шафранът е един от най-скъпите компоненти в парфюмерията. Името му идва от старофренски термин, който означава "жълт". Добива се от цветовете на шафрановия минзухар, произхождащ от остров Крит.


Древните средиземноморски народи използвали шафрана в своите парфюми, мазила, гримове и лечения. Богатите римляни го прибавяли към води и масла, с които ароматизирали обществените зали и бани и вярвали, че има свойствата на противоотрова. Носенето на дрехи и обувки в шафранен (жълт) цвят се считало за признак на богатство.
Eau de parfum SAFFRON & ROSE e създаден за ценители - богат, интензивен, дълготраен, секси, хипнотизиращ. Той потапя в интригуващ контраст от нежни, женствени, цветисти акорди в хармонично съчетание с горещи мъжествени акценти, на фона на чувствена сексуалност. Парфюмът на REFAN впечатлява с невероятна композиция от фини и ценни съставки – шафран, индийски жасмин, орхидея, загадъчно пачули и воал от черна роза изпълват сърцето, сладка ванилия, топъл мускус, пушечни и дървесни ноти се долавят в базисните акорди. А това несъмнено създава атмосфера на чувствена сексуалност, която не остава незабелязана.

 

Рефан България

/ПП/