Deichmann представя новите тенденции за коледни и новогодишни празници 2018

Deichmann представя новите тенденции

за коледни и новогодишни празници 2018

 

 Стил, блясък и елегантност изпълват парти колекцията

на марката тази зима

 

 

София, 06 декември, 2018 г.  It’s Party time! Когато до края на годината остават все по-малко дни, поводите за празници стават все повече, а с тях нараства и необходимостта от шикозни аксесоари, с които дамите да осигурят стил и блясък на своята визия.

 

Празничната коледна и новогодишна колекция на Deichmann за зима 2018 вече е факт. Наред с елегантните обувки на висок ток, бляскаво и секси излъчване придават и модерните боти с чорап от дантела, както и чизмите с изтънчен шикозен стил. Разбира се не трябва да липсва и подходящата женствена чантичка – гениалният стайлинг партньор.

 

Акцентът на парти сезона тази година са атрактивните боти с дантелен чорап. Над глезена или до коляното те придават фин и изкусителен силует.

 

Ето и препоръката на Deichmann за стилна и забележителна празнична визия:

 

Съчетайте елегантните обувки, боти и прилепнали по крака ботуши или чизми със стилен клъч, който да допълни вашата хармонична и цялостна парти визия.

 

Доверете се на усещането си за стил и елегантност, като комбинирате по-атрактивни аксесоари с по-семпъл и изчистен outfit и обратно: ако дрехата е обвита в блясък, тогава я съчетайте със изчистени като стил обувки и малка дамска чантичка с индивидуален акцент .

 

 Всички модели обувки, боти и ботуши от празничната колекция на Deichmann за 2018 са налични във филиалите на марката в цялата страна, както и онлайн на www.deichmann.com.

 

Актуални новини и атрактивни модни визии и предложения може да следите на Facebook страницата на Deichmann, както и в Instagram профилa на марката - @deichmann.bg.

 

 

  Каталог на новата празнична колекция зима 2018 на Deichmann

 

За контакти:

Стела Ерера - INTERIMAGE

Моден-PR

Deichmann България

ул. Емил Берсински 12,

1408 София

Телефон: +359 2 865 05 86

stella.erera@interimage.bg