ЧЕЗ ЕЛЕКТРО ПРЕДЛАГА РАЗЛИЧНИ НАЧИНИ ЗА ПЛАЩАНЕ НА СМЕТКИТЕ ЗА ЕЛЕКТРОЕНЕРГИЯ

OT 12:20:02 22-12-2017
AM1219OT.002
"ЧЕЗ Електро България" АД

ЧЕЗ ЕЛЕКТРО ПРЕДЛАГА
РАЗЛИЧНИ НАЧИНИ ЗА ПЛАЩАНЕ
НА СМЕТКИТЕ ЗА ЕЛЕКТРОЕНЕРГИЯ

 


През празничните и почивни дни клиентите могат да използват възможностите за безкасово плащане или да платят в брой на дежурни каси

"ЧЕЗ Електро България" АД напомня на своите клиенти, пропуснали да платят сметката си за електроенергия в срок, че през настъпващите празнични и почивни дни могат да се възползват от различните начини за плащане като изберат най-удобния за тях.

Дружеството предлага 9 начина за безкасово плащане - по банков път чрез директен дебит, банкомат или платежно нареждане, по интернет чрез интернет банкиране, системите на ePay.bg, ОББ, Icard.bg и Транскарт или директно през сайта на ЧЕЗ, с sms през системите на ePay и Icard. Клиентите могат да превеждат дължимата сума по клиентски номер и фактура и чрез терминалните устройства на Cashterminal. Подробна информация за възможностите за безкасово плащане е публикувана на http://www.cez.bg/bg/za-klienta/nachini-na-plashtane/bezkasovo-plashtane.html

Клиентите имат възможност през тези дни да платят сметката си за електроенергия и в дежурните каси на "Изипей", "Български пощи" и "УниКредит Булбанк" на територията на цялата страна. На 23 и 30 декември касите на "Фаст Пей" също ще работят и ще приемат плащания за консумирана електроенергия. Дежурните каси в офисите на "Изипей" и "УниКредит Булбанк" няма да работят на 1 януари 2018 г.

Центровете за обслужване на клиенти на "ЧЕЗ Електро България" АД ще работят с нормалното си работно време на 28 и 29 декември 2017 г. Списък с адресите и работното време на клиентските центрове на територията на Западна България е наличен на адрес:

http://www.cez.bg/bg/kontakti/karta-na-tsentrovete-za-obsluzhvane-na-klienti/grad-i-adres-tsentrovete-za-obsluzhvane-na-klienti.html.

Подробна информация за възможностите за плащане може да се получи на телефонна линия 0700 10 010, както и на info@cezelectro.bg.


Пресцентър на "ЧЕЗ Електро България" АД
е-mail: parvoleta.miteva@cez.bg
/АМ/