ИНВЕСТБАНК СТАРТИРА ПРОГРАМА"ПОКРАЙ МОДЕРНИТЕ АМБИЦИИ ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ БЪЛГАРСКИТЕ ТРАДИЦИИ"

OT 15:44:01 05-12-2017
AM1543OT.006
"ИНВЕСТБАНК" АД - традиции - програма

ИНВЕСТБАНК СТАРТИРА ПРОГРАМА
"ПОКРАЙ МОДЕРНИТЕ АМБИЦИИ
ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ БЪЛГАРСКИТЕ ТРАДИЦИИ"В началото на месец декември централата на "Инвестбанк" отново засия с нова, атрактивна инсталация с мотото "Покрай модерните амбиции да не забравяме българските традиции". Стилизирана българска шевица - елбетица, украсява фасадата на банката на столичния булевард "България". С топлите си цветове, тя носи посланието на благословия за здраве и хармония в живота на човека.
"Като българска банка, в навечерието на светлите празници Коледа и Нова година и предстоящото председателство на страната ни на ЕС, бихме искали отново да припомним за изконните традиции и националните символи, с които се гордеем. Новата ни фасада е само началото на редица проекти от цялостната ни програма за корпоративна социална отговорност, в подкрепа на популяризирането на българските духовни и културни ценности и традиции, които предстои да развием през 2018 година", сподели г-жа Весела Джиджева - Член на Управителния съвет и Изпълнителен директор на "Инвестбанк".
Заедно с инсталацията "Покрай модерните амбиции да не забравяме българските традиции", "Инвестбанк" изгради и светлинна коледна украса и красива елха, за радост на столичани и гостите на града, с която значително допринася за подобряването на градската среда през празничния месец.

За повече информация:
"ИНВЕСТБАНК" АД
Тел.: 02/ 81 86 112, 153
e-mail: pr@ibank.bg
/АМ/