Слоновете не спят нощем, за да избегнат бракониерите

Лондон, 14 спетември /БТА/ Африканските слонове са се научили да се придвижват и да се хранят нощем, за да може през деня да се скрият и да избегнат евентуални срещи с бракониери, сочат резултатите от изследване, цитирани от Франс прес. Миналата година това поведение бе наблюдавано у слон, кръстен Морган и снабден с джипиес устройство, ...

За да прочетете целия текст на тази новина, трябва да сте абонирани за новините на БТА.