На 22 ноември ще се проведе десетото издание на конференцията Investor Finance Forum

IF 18:23:01 09-11-2021
ZM1820IF.015
финанси - форум - организация

На 22 ноември ще се проведе
десетото издание
на конференцията Investor Finance Forum


София, 9 ноември /Христо Воденов, БТА/
На 22 ноември ще се проведе десетото издание конференцията Investor Finance Forum, съобщава организаторът Investor.bg.
Investor Finance Forum ще премине в хибриден формат, като една част от участниците ще се включат в конференцията в хотел Hyatt Regency Sofia, а други - в специалното телевизионно студио в ефира на Bloomberg TV Bulgaria с коментари, анализи и паралелни включвания в реално време.
Пътят към новия модел на икономиката ще бъде на фокус по време на първия дискусионен панел на събитието. Едни от най-големите бизнес имена у нас ще споделят ценни насоки във връзка с наличните възможности пред компаниите за възстановяване след COVID кризата и как се управлява устойчив бизнес в неустойчива икономика.
За новите решения в банковия сектор, бъдещето на отвореното банкиране и как то подпомага растежа на малките и средни компании ще говорят Лъчезар Венков, директор "Дигитално банкиране" във FiBank, Соня Бонова, изпълнителен директор на Rilla, и Боян Янчев - директор техническа реализация в Lirex.
Друг акцент по време на юбилейното издание на конференцията на живо ще бъде инвестирането в устойчиво бъдеще. Как да постигнем едновременно бърз и устойчив растеж, как инвеститорите могат да стимулират прехода към кръгова икономика, какви са възможностите за финансиране и за инвестиране във взаимни фондове - предстои да научат всички, които се регистрират за присъствие на Investor Finance Forum на 22 ноември. Конференцията ще се излъчва и на живо в каналите на Investor Media PRO и Investor.bg.
В специално телевизионно студио в ефира, уебсайта и страниците в социалните мрежи на Bloomberg TV Bulgaria ще се включат експерти от банковия и финтех секторите. Те ще дискутират кои са технологичните решения, които променят финансовия и банков сектор, инвестиции в злато, кои са най-добрите договорни фондове в България за 2021 г., предизвикателствата пред финтех компаниите, зелено възстановяване на компаниите и крипто тенденциите.
/ЦМ/