Лили Иванова подари незабравима емоция на великотърновската публика

Лили Иванова подари незабравима емоция на великотърновската публика

Велико Търново, 9 ноември /Марина Петрова, БТА/
Лили Иванова подари незабравима емоция на великотърновската публика. Повече от час и половина продължи концертът на примата пред нейните почитатели в Двореца на културата и спорта "Васил Левски" в старата столица.

Лили Иванова и музикантите от нейния бенд бяха посрещнати с бурни аплодисменти и много настроение. Концертът започна с изпълнения на най-новите песни на певицата от новия миниалбум, наречен "Чуй душата ми".

На сцената заедно с нея излязоха музикантите Ангел Дюлгеров - китари, Орлин Цветанов - цигулка, Веселин Веселинов-Еко - контрабас и бас китара, Росен Ватев - ударни, и беквокалите от трио "ЛаТиДа".

Заедно с Лили Иванова публиката запя и изтанцува вечните шлагери, сред които "Свири щурче", "Детелини", "Панаири" .

С овации и много снимки почитателите на певицата посрещаха всяко нейно излизане на сцената.

Въпреки хладното време навън, емоцията в залата беше слънчева, а чувството за хумор с което Лили Иванова приветстваше своята публика, беше впечатляващо. Тя искрено благодари на всички хора в залата и им пожела да бъдат здрави.

Концертът се състоя според всички изисквания на здравните власти. След Велико Търново, Лили Иванова ще бъде в Шумен - на 11 ноември, и на 17 ноември - в Русе. На 14, 15 и 16 декември са финалните три спектакъла в зала 1 на НДК. Медиен партньор на националното турне на Лили Иванова е БТА.