Министър Николай Денков пожелава на 15 септември - не само успешно начало, но и пълноценно присъствено обучение през цялата учебна година

EZ 08:59:31 15-09-2021
GI0858EZ.003
Николай Денков - 15 септември - приветствие

Министър Николай Денков пожелава на 15 септември - не само успешно начало, но и пълноценно присъствено обучение през цялата учебна година


София, 15 септември /Димитрина Ветова, БТА/
Служебният министър на образованието и науката проф. Николай Денков отправи приветствие за първия учебен ден до ученици, учители и родители, съобщи пресцентърът на МОН.
"Всяко начало е трудно. Но и заредено с позитивна енергия, изпълнено с очаквания и надежди за нови вълнуващи преживявания, полезно знание, заслужени успехи и незабравими приятелства. Първият учебен ден е такова начало. Посрещаме новата учебна година по-опитни, подготвени и отговорни, повече знаещи и можещи. Затова и по-уверени в себе си. Вярвам, че можем да се справим заедно!", казва в приветствието си министър Денков.
В него той пожелава - не само успешно начало, но и пълноценно присъствено обучение през цялата учебна година. "Организацията, която създадохме, дава много възможности за нормален учебен процес, но само ако се пазим взаимно. Спазвайте мерките, ваксинирайте се, когато е препоръчително, за да опазите себе си и хората около вас! Скъпи ученици и учители в училищата ни зад граница, пазете родината в сърцата си, бъдете все така всеотдайни в съхраняването на българския език, история и култура. Бъдете здрави! На добър час!", пожелава образователният министър проф. Николай Денков.

/ГИ/