До края на следващата седмица от "Продължаваме промяната" ще обявят водачите на листи

До края на следващата седмица от "Продължаваме промяната" ще обявят водачите на листи

BOBSTH 18:20:01 25-09-2021
PP1818BO.010
Хасково - "Продължаваме промяната" - среща

До края на следващата седмица
от "Продължаваме промяната"
ще обявят водачите на листи


Хасково, 25 септември /Николай Грудев, БТА/
До края на следващата седмица ще видите всички водачи на листи на коалицията "Продължаваме промяната". В тях ще разпознаете не един и двама души. Това обяви в Хасково лидерът на новата политическата формация Кирил Петков.
Хората, които ще бъдат в нашите листи, всеки един от тях, ще бъде пример за успял извън политиката човек, който носи чувство на почтеност и е готов да направи промяната в името на каузата, добави Петков.
Той съобщи, че в коалицията ще влязат още няколко малки партии, но докато не свършат преговорите, те няма да бъдат обявявани. Идеята е тази коалиция да е стъпила "с повече от един крак" на земята, за да сме сигурни, че няма да има някаква изненада на изборите, поясни Петков.
Преди изборите ще подпишем един документ с нашите потенциални партньори - "Принципи на управление", посочи Асен Василев. Тогава и самото управление ще бъде сглобено много лесно, добави той. Петков изрази увереност, че могат в бъдеща коалиция с "Демократична България" и "Изправи се БГ! Ние идваме"!, с които имали "ясни" разговори, да съберат необходимите 121 депутати в следващия парламент.

/ПП/