Кампанията за безплатни онко и общо-хирургични прегледи в „Сърце и Мозък” продължава

Кампанията за безплатни онко и общо-хирургични прегледи в „Сърце и Мозък” продължава

Клиниката по обща и онкологична хирургия в болница „Сърце и Мозък” Плевен удължава своята безплатната кампания за преглед и ранна диагностика на онкологични и общохирургични заболявания. Резултатите от инициативата, която продължава вече близо 2 месеца, показват ясно, че лесния достъп до прегледите са благоприятствали своевременността на лечението на редица хирургични пациенти и са помогнали на други нехирургични пациенти да намерят път към подходящия лечебен подход.

Пациентите с хирургични заболявания (херния – 16%, холецистит – 10%, апендицит – 10%, пациенти с хронични рани – 16%, пациенти с хемороиди – 10%, анална фисура – 3%, заболявания на гърдата – 35%) споделят, че са лекувани при отлични условия и по съвременен начин с минимално инвазивна хирургия, модерна диагностична апаратура и с отличен резултат.

Безплатните прегледи ще се провеждат при досегашните условия: понеделник, вторник, сряда и четвъртък и с предварително записване на тел: 064 678 400, ул. „Пиер Кюри“ 2, Плевен, МБАЛ Сърце и Мозък.

 

МБАЛ Сърце и Мозък

 

/Платена публикация/