Стенли изнася първия си концерт в София за тази година

Стенли изнася първия си концерт в София за тази година

BOBSTH 12:05:31 21-10-2020
GI1203BO.029
култура - музика - концерт - Стенли

Стенли изнася първия си концерт в София за тази година


София, 21 октомври /Даниел Стоянов, БТА/
На 13 ноември Стенли ще направи първия си концерт след карантината в София. Това е и първата поява на рок аристократа на столична клубна сцена за 2020 г., съобщават от екипа му.
"Една година е страшно много време и коронавирусът преобърна представите ни за жив контакт с феновете, казва музикантът. Сега, повече от всякога, имаме нужда да бъдем заедно в музиката и да продължим да живеем без страх. Елате, за да отпуснем душите си в песента и да си припомним, че пандемията няма как да превърне в чужди тела хора с еднакво светоусещане и кръвна рок група".
На сцената до него ще бъдат още Димитър Ковачев-Фънки (бас), Станислав Вълчев (китари) и Николай Николаев (барабани). Ще звучат песни от новия албум "Чужди тела", сред които едноименния дует на артиста с дъщеря му Никол и "Бягай от мен".
Сред специалните гости на концерта се очаква да бъде актрисата Диана Димитрова, която е главен герой във видеото към сингъла "Събота", както и Даниел Рашев, по-известен като д-р Врабчев от "Откраднат живот". Актьорът е дългогодишен приятел на Стенли и автор на част от текстовете в "Чужди тела", редом с Александър Петров, Наталия Симеонова и Любо Киров.

/ГИ/