Зам.-кметът на Разград Добрин Добрев участва в празника на пожарникарите и награди призьори в конкурс за рисунка

Зам.-кметът на Разград Добрин Добрев участва в празника на пожарникарите и награди призьори в конкурс за рисунка

BOBSTH 18:54:31 17-09-2020
PP1853BO.031
Разград - празник - награди

Зам.-кметът на Разград Добрин Добрев участва в празника
на пожарникарите и награди призьори
в конкурс за рисунка


Разград, 17 септември /Мариета Китанова, БТА/
Заместник-кметът на община Разград Добрин Добрев бе гост на две от събитията, посветени на професионалния празник на служителите на Регионалната дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението" в Разград. Това съобщиха от пресцентъра на общинската администрация.
На церемония в базата на дирекцията той връчи наградите на победителите в областния етап на 18-то издание на Международния конкурс за детска рисунка на тема "С очите си видях бедата" в две категории - трета възрастова група за деца и ученици от всички общообразователни училища и центровете за подкрепа на личностно развитие в системата на предучилищното и училищно образование; и в първа възрастова група за деца и ученици от специализирани паралелки, училища и школи по изобразително изкуство. Останалите призьори получиха наградите си от областния управител Гюнай Хюсмен и от началника на Регионалното управление на образованието Ангел Петков.
Зам.-кметът Добрев присъства и на демонстрациите на отряда по противопожарен спорт, младша възраст, - ученици от 13 до 18 години.
/ПП/