Четирима отличници във Военноморското училище от Разград получиха награди

Четирима отличници във Военноморското училище от Разград получиха награди

BOBSTH 11:13:31 08-08-2020
GI1112BO.005
Разград - отличени випускници - награди

Четирима отличници във Военноморското училище от Разград получиха награди


Разград, 8 август / Мариета Китанова, БТА/
Четирима разградчани са сред отличниците на Випуск 2020 на Висшето военноморско училище "Н. Й. Вапцаров" във Варна, съобщиха от пресцентъра на община Разград.
Заради противоепидемичните мерки дипломите на 350-те завършващи се връчват на три церемонии в два поредни дни.
На вчерашната церемония е бил обявен само един от разградските призьори. Симон Руменов Русев е първенец в специалността "Корабоводене", преди това е завършил ПГПЧЕ"Екзарх Йосиф"-Разград. Младежът отсъстваше от празничното събитие, тъй като е на плавателна практика. От началника на ВВМУ флотен адмирал Боян Медникаров той получава икона на св. Николай Чудотворец и предметна награда, а от Община Разград - бронзов плакет и графика на разградския художник Красимир Харалампиев.
Останалите трима разградски отличници днес ще получат от Община Разград стъклени пана с български шевици. Памела Петкова Тоцева завършва "Мениджмънт на водния транспорт" с успех 5,94; Цветан Миленов Димов - "Логистика" с успех 5,15; а Георги Младенов Марков с успех 5,78 е първенец на специалността "Информационни и комуникационни технологии в морската индустрия" - задочно обучение.
/ГИ/