Абитуриент от преходното жилище в Исперих получи подаръци от ръководството на общината

Абитуриент от преходното жилище в Исперих получи подаръци от ръководството на общината

BOBSTH 19:41:31 29-06-2020
PP1940BO.027
Исперих - абитуриент - преходно жилище

Абитуриент от преходното жилище в Исперих
получи подаръци от ръководството
на общината


Исперих, 29 юни /Садет Кърова, БТА/
Кметът на община Исперих Белгин Шукри, заместниците му и председателят на Общинския съвет Бейти Бекир лично поздравиха по случай дипломирането му Ергюл Реджебов. Младежът е единственият за тази година абитуриент от Випуск-2020 от Преходното жилище към Комплекса за социални услуги "Лудогорие" в града, съобщиха от общинската администрация.
Управителят на социалната услуга Снежина Йорданова е представила зрелостника като отговорно и съвестно момче. Ергюл живее в Комплекса от десет години, а плановете му, след като се дипломира, както той самият е споделил пред гостите, са да започне работа.
По случай този специален за него момент кметът е подарил парична сума на зрелостника и му е поднесъл своите искрени пожелания за успешна реализация в живота. "Пожелавам ти много вяра, упоритост и постоянство, за да постигнеш всичките си стремежи", е казал още кметът и е благодарил на менторите на младежа за грижата и всеотдайността, които са проявили по пътя на неговото развитие, посочват от общинската администрация.


/ПП/