Проф. д-р Лидия Върбанова модератор на онлайн сесия на ENCATC

Проф. д-р Лидия Върбанова модератор на онлайн сесия на ENCATC

Европейската мрежа на програмите по арт мениджмънт и културна политика ENCATC, на която НАТФИЗ е член, с двете си мениджърски магистърски програми по сценични и екранни изкуства, покани проф. д-р Лидия Върбанова да модерира онлайн сесия с участието на експерти от Европа, Азия и САЩ. Дигиталното събитие на тема „Иновативни методологии и инструменти за преподаване на сценичните изкуства" ще позволи на участниците да споделят опит относно иновативните онлайн образователни инструменти и методики, както и възможност да ги тестват в непосредствената си работа със студентите.

Проф. д-р Лидия Върбанова е ръководител на магистърската програма по „Мениджмънт в сценичните изкуства и индустрии" на НАТФИЗ. Тя има професионален опит като консултант, преподавател, изследовател и мениджър в над 60 страни. Нейното професионално портфолио фокусира върху разработването на културни политики  и мениджърски стратегии, предприемачество и иновации, икономика и финансиране, управление на проекти, организационно развитие и онлайн технологии, със специален акцент върху изкуствата, културата и творческите индустрии.

Колеги, възползвам се от възможността да ви поздравя в аванс с най-светлия български празник - 24 май! Пазете се здрави и не губете упованието си в бъднините на българската книжовност и дух!

 

НАТФИЗ 

/ПП/