Коледен концерт ще има за потребители на социални услуги в Русе

Коледен концерт ще има за потребители на социални услуги в Русе

BOBSTH 11:20:01 01-12-2019
IS1116BO.011
Русе - концерт - коледен

Коледен концерт ще има за потребители на социални услуги в Русе


Русе, 1 декември /Мартин Пенев, БТА/
Коледен концерт ще има в Русе на 4 декември тази година. Това съобщиха от общинската управа в крайдунавския град.
Концертът, който е под наслов "Заедно можем да направим света по-добър и по-красив!", се организира от потребители на социални услуги и от специалисти в община Русе и от студенти по социални дейности в Русенския университет. Той е част от проект на висшето училище, който се осъществява с подкрепата на общинската фондация "Русе - град на свободния дух.
Спектакълът ще представи пред публиката и гостите резултатите от осъществените в обучителните модули и творчески работилници познавателни, практико-приложни и творчески дейности и формираните взаимно уважение, равнопоставеност, толерантност и социално включване чрез усвояване на знания и постигане на растеж и развитие. Те ще бъдат онагледени интерактивно и артистично чрез музика, композиции, танци и разкази. Ще бъде подредена и изложба със снимки от фотоателие към творческа работилница под наслов "Град Русе - древен, красив, гостоприемен и със свободен дух".
Спектакълът ще завърши с песен, която ще призове за съпричастност, взаимно уважение и толерантност и към повече хуманност и разбиране.

/ИС/