Представят филма "Обичам те, Бойдин" в Стара Загора

Представят филма "Обичам те, Бойдин" в Стара Загора

BOBSTH 09:57:01 09-10-2019
MM0954BO.008
Стара Загора - община

Представят филма "Обичам те, Бойдин" в Стара Загора


Стара Загора, 9 октомври (Павлина Дудева, БТА)
Премиера на игралния филм "Обичам те, Бойдин" организира Община Стара Загора на 12 октомври от 19.00 часа в Регионална библиотека "Захарий Княжески", съобщиха от пресцентъра на общината. На нея ще присъстват режисьорът и продуцент Борислав Михайловски и актьорите Деян Донков, Александър Методиев и Иван Нестеров.
"Обичам те, Бойдин" е филм за съдбовния избор и равносметката, пред които се изправя всеки човек. Рекламистът Бойдин (Деян Донков) се включва в протестите, залели улиците на София през лятото на 2013 година. Възрастните му близки са отчуждени, дъщеря му губи доверие в него, а кариерата му се проваля... Взаимоотношенията на Бойдин с околния свят се развиват, както и със самия него. Нелека е задачата да пребори собствените си травми.
"Обичам те, Бойдин" вече имаше световна премиера на Четиридесет и втория филмов фестивал в Монреал, участва в Двадесет и третия София филм фест, където спечели наградата на младежкото жури за дебют, както и в Двадесет и седмия международен филмов фестивал "Любовта е лудост" във Варна./ММ/