Временно ще бъде прекъснато водоснабдяването в някои части на столицата

Временно ще бъде прекъснато водоснабдяването в някои части на столицата

BOBSTH 10:11:01 13-06-2019
MH1009BO.001
водоснабдяване - прекъсвания

Временно ще бъде прекъснато водоснабдяването в някои части на столицата


София, 13 юни /Константин Костов, БТА/
В петък /14 юни/ временно ще бъде прекъснато водоснабдяването в някои части на столицата, информираха от пресцентъра на "Софийска вода".
Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Владимир Георгиев" с. Бусманци, се налага спиране на водоподаването от 09.30 до 17.00 ч. на живеещите в района на кв. "Нова Враждебна". При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа ще се осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: с. Бусманци - пред кметството.
Заради реконструкция на уличен водопровод на ул. "Ами Буе" кв. "Крива река", се налага спиране на водоподаването от 09.00 до 21.00 ч. на живеещите в района на: ул. "Ами Буе" от ул. "Баница" до ул. "Яков Крайков"; ул. "Яков Крайков" от ул. "Виктор Григорович" до ул. "Райко Жинзифов". При продължителност на строително-ремонтните дейности ще се осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Ами Буе" ъгъла с ул. "Яков Трайков".
Подмяна на сградно водопроводно отклонение на бул. "Илиянци" кв. "Военна рампа" налага спиране на водоподаването от 09.00 до 19.00 часа на живеещите в района на: бул. "Илиянци" от ул. "История Славянобългарска" до края на улицата в южна посока /до Царското депо/. При продължителност на строително-ремонтните дейности ще се осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. "Илиянци" до входа на Царското депо.
/МХ/