Инициатива "Единение" търси съмишленици в Стара Загора

Инициатива "Единение" търси съмишленици в Стара Загора

BOBSTH 16:53:31 06-06-2019
MH1652BO.023
Стара Загора - Инициатива "Единение" - пресконференция

Инициатива "Единение" търси съмишленици в Стара Загора


Стара Загора, 6 юни /Румяна Лечева, БТА/
Национални цели, национални приоритети и българщината стоят над партийната принадлежност. Нямаме лидер, дейността ни е екипна. С тези думи акад. Стефан Воденичаров представи мотото на Инициатива "Единение" пред журналисти в пресклуба на БТА в Стара Загора. Приоритетите и целите за достойно развитие на България, качествено образование, преодоляване на ниския стандарт и голямата демографска криза е обединила учени, индустриалци, добави издателят Иван Гранитски. Инициатива "Единение" е готова с два проекта. Първият е за разделение на общините от държавната власт, вторият - с транспорта.
Необходимо е сериозно преструктуриране на бизнеса, сега изнасяме добавена стойност, изтъкна бизнесменът Красимир Дачев. Той изрази положителна оценка за борбата с корупцията на правителството, която през тази година е много отчетлива.
За развитие на биоикономиката и въвеждане на пълен цикъл в селскостопанските кооперативи се обяви акад. Атанас Атанасов.
Регионалните проблеми са важни и те трябва да се открият, посочи акад. Димитър Димитров. Търсим съмишленици в Стара Загора и затова тази вечер имаме среща с обществеността, обобщи в края на пресконференцията акад. Стефан Воденичаров.


/МХ/