От 10 до 15 на сто намаления за резервации са в сила за хотелите на "Пампорово" АД

От 10 до 15 на сто намаления за резервации са в сила за хотелите на "Пампорово" АД

BOBSTH 15:50:31 11-01-2019
PP1549BO.008
Пампорово - условия

От 10 до 15 на сто намаления
за резервации са в сила
за хотелите на "Пампорово" АД


Смолян, 11 януари /Христина Георгиева, БТА/
От 10 до 15 на сто намаления на цените за резервациите за петзвездните хотели "Перелик" и Орловец" в Пампорово са в сила от 8 януари, съобщиха от дружеството концесионер на пистите. Условията за ски в Пампорово са отлични, отворени са 14 писти, а времето е слънчево, според информация от Планинската спасителна служба.
Отстъпка 15 процента е предвидена за резервации от 8 януари в "Перелик" за настаняване в периода до 18 януари. За резервирана ваканция в същия хотел през периода от 19 януари до 28 февруари е предвидено намаление от 10 на сто. Офертите за хотелите на "Пампорово" АД са без или с включена лифткарта.
Конна езда в живописни местности около Смолянските езера е предложението на Туристическия център в Пампорово за събота. Центърът осигурява седмична зимна програма за туристите, включваща различни спортни дейности, екскурзии, разходки и забавления. Разходката с коне е с осигурени квалифицирани водачи. За неделя програмата включва сноуборд преживяване. Заниманията са предвидени както за първи стъпки на начинаещи сноубордисти, така и за напреднали.
/ПП/