"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицатаСофия, 16 септември /БТА/

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицатаСофия, 16 септември /БТА/

BOBSTH 10:14:31 16-09-2018
GI1011BO.006
Софийска вода - водоснабдяване - прекъсване

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в
някои части на столицата
София, 16 септември /БТА/


На 17 септември 2018 г. (понеделник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Поп Грую", кв. "Васил Левски", се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на:
ул. "Поп Грую" от ул. "Константин Фотинов" до ул. "Княгиня Тамара". Това съобщиха от отдел "Комуникации" на дружеството.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Константин Фотинов" на ъгъла с ул. "Поп Грую".
Водата ще бъде спряна от 09:00 до 16:00 часа и на живеещите в района на ул. "Стефан Витков" от ул. "Захари Попов" до ул. "Васил Левски" по същата причина.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа водоноска ще има на адрес: ул. "Захари Попов" на ъгъла с ул. "Стефан Витков".
Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. "Бурел", жк. "Иван Вазов", се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите живеещи на
ул. "Бурел" от ул. "Янко Забунов" до ул. "Забърде" и ул. "Забърде".
При продължителност на ремонта над 12 часа водоноска ще има на ул. "Бурел" на ъгъла с ул. "Забърде".
Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .
"Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!
/ГИ/