Нестандартен диско проект ще бъде представен в летен театър "Кайлъка"

Нестандартен диско проект ще бъде представен в летен театър "Кайлъка"

BOBSTH 11:40:31 12-08-2018
MM1138BO.008
Плевен - музика - диско

Нестандартен диско проект ще бъде представен в летен театър "Кайлъка"


Плевен, 12 август /Малин Решовски, БТА/
Избрах да се представя на сцената на летния театър "Кайлъка" с един нестандартен диско проект, посветен на най-цветната ера на музиката. Това каза за БТА популярната изпълнителка Люси Дяковска по повод предстоящата си изява в родния град Плевен.
Мисля, че диско музиката е цветна с темперамента и с енергията, която носи, с невероятните групи и музиканти, които до ден днешен остават като едни от водещите в музикалната история, като АBВА, например, допълни Дяковска. Според нея вероятно АВВА е групата, която е повлияла най-много на световната музика като цяло.
"В началото на тази година исках да направя нещо много динамично, защото аз съм много динамична на сцената. Имах нужда да обменя една по-различна динамика с публиката. Така създадохме този проект, който е близък до моя темперамент и моя глас и е с участието на много ярки музиканти", посочи певицата.
Дяковска отбеляза, че музикантите, които ще бъдат до нея, са с много опит и са били на сцената с най-големите наши изпълнители. Те изпълват цялата програма с много различен живот, е категорична певицата. След като я представихме в София и Варна разбрах, че тази програма е популярна и за децата, че това може да се превърне като концерт "семейно събитие", коментира Люси Дяковска.
Новият й спектакъл, наречен "Диско в парка", е съставен само от световни хитове - музиката на ABBA, Bee Gees, Donna Summer, Gloria Gaynor, Bony М и други е бъде в летен театър "Кайлъка" на 11 септември от 20.00 часа. Билетите са в продажба на касите на Плевенска филхармония и онлайн./ММ/