Кметът на Стара Загора Живко Тодоров връчи грамоти на първите участници в лагер "Лидери на бъдещето"

Кметът на Стара Загора Живко Тодоров връчи грамоти на първите участници в лагер "Лидери на бъдещето"

BOBSTH 16:29:01 12-07-2018
RM1627BO.002
Стара Загора - кмет - лидери

Кметът на Стара Загора Живко Тодоров
връчи грамоти на първите участници в
лагер "Лидери на бъдещето"


Стара Загора, 12 юли /Румяна Лечева, БТА/
За първи път в България Община Стара Загора и Международният младежки център организираха тренировъчен лагер "Лидери на бъдещето", по инициатива и под патронажа на кмета на Стара Загора Живко Тодоров. Това съобщават от пресцентъра на общината.
В двудневния лагер, който се е провел на Старозагорските минерални бани, са се включили 20 ученици, които са били в четири отбора, формирани от Гимназията с преподаване на чужди езици "Ромен Ролан", Професионалната гимназия по строителство и архитектура "Лубор Байер", Математическата гимназия "Гео Милев" и Средно училище "Максим Горки".
Отборите са участвали в различни игри, в които е трябвало да покажат лидерски качества, креативност и умение да работят в екип.
Днес участниците в лагера са получили грамотите си от кмета Живко Тодоров. Те са споделили, че са много доволни от обучението, защото в различните игри са демонстрирали уменията си и при всяка един от отбора е бил лидер. Доволни са и от възможността да общуват помежду си, както и от липсата на дистанция между тях и наблюдателите.
"Ще продължим с лагера "Лидери на бъдещето" и наесен ще разширим обхвата. Вие вече като лидери ще казвате какво да се прави", е предложил Живко Тодоров.

/РУМ/