ЧЕЗ ЕЛЕКТРО осигурява подарък за всеки, регистрирал се за електронна фактура по време на кампанията RUN GREEN

ЧЕЗ ЕЛЕКТРО осигурява подарък за всеки, регистрирал се за електронна фактура по време на кампанията RUN GREEN

BOBSTH 11:32:31 12-07-2018
NP1130BO.001
ЧЕЗ - кампания /ПП/

ЧЕЗ ЕЛЕКТРО осигурява подарък за всеки,
регистрирал се за електронна
фактура по време на кампанията RUN GREENСофия, 12 юли /БТА/
По инициатива на "ЧЕЗ Електро България" АД, тази събота - 14 юли, традиционното 5-километрово бягане, организирано от 5kmrun.bg в Южния парк в София, ще бъде под мотото "Run Green". Събитието ще даде старт на кампанията "Зареждаме Ви с енергия". 10 ваучера по 100 лева очакват участниците в бягането на 5 км, а всяко дете, пробягало разстоянието от 2 км, ще получи раничка, съобщават от дружеството.
Кампанията е част от прилаганата от "ЧЕЗ Електро България" АД дългосрочна стратегия за корпоративна и социална отговорност, чиито основни приоритети са опазването и грижата за околната среда и енергийната ефективност.
Целта на Run Green е да популяризира използването на електронната фактура, като удобен и сигурен, модерен начин за получаване на месечните сметки, който дава и възможност за личен принос към опазване на природната среда.
По време на събитието, от 08,30 ч. до 11,30 ч., всеки ще има възможност да заяви безплатните електронни услуги, които "ЧЕЗ Електро България" АД предлага на своите клиенти - електронна фактура и SMS-известяване и ще получи специален еко-подарък.
За участниците в Run Green Дружеството осигурява 10 ваучера по 100 лева, както и награда за всеки втори, пробягал разстоянието от 5 км. Всяко дете, пробягало разстоянието от 2 км, ще получи подарък раничка.
Броят на участниците в Run Green ще определи броя на дърветата, които "ЧЕЗ Електро България" АД ще закупи и с помощта на доброволци - служители на ЧЕЗ и граждани, ще засади през есента на територията на паркове и населени места в Западна България.
Регистрацията за участие в бягането е безплатна и може да се направи на сайта на 5kmrun.bg - http://5kmrun.bg/reg_form.php или през специалния фейсбук профил на инициативата RUN GREEN.

Пресцентър на "ЧЕЗ Електро България" АД
е-mail: parvoleta.miteva@cez.bg


/НП/