Тениски за "Хасково рок 2018" ще бъдат продавани с благотворителна цел

Тениски за "Хасково рок 2018" ще бъдат продавани с благотворителна цел

BOBSTH 10:25:01 14-06-2018
RM1023BO.002
Хасково - рокфест - благотворителност

Тениски за "Хасково рок 2018" ще бъдат продавани с благотворителна цел


Хасково, 14 юни /Николай Грудев, БТА/
Благотворителна кауза ще обедини феновете на музиката на феста "Хасково рок 2018", съобщиха от местната администрация. По инициатива на изпълнителите от "HANGAR 42" тениските за рокфеста ще бъдат продавани благотворително.
Събраните средства ще бъдат дарени за закупуване на музикални инструменти на талантливи деца, чиито родители нямат възможност да им ги осигурят. Тениска на "Хасково рок 2018" ще получи безплатно всеки стотен почитател на феста на страницата в социалната мрежа Фейсбук.
"Хасково рок 2018" е част от седмицата на кампаниятата "Хасково срещу дрогата", която е организирана от община Хасково, превантивно-информационния център по наркотични вещества и комисията за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни, припомнят от общината. Събитието е на 29 юни на площадка "Спартак".
Шоуто ще бъде открито от групата "STOKHOLM". След тях на сцената ще се качат момчетата от хасковската банда "HANGAR 42". Безспорните любимци на почитателите на български рок "П.И.Ф" и "Б.Т.Р." ще закрият вечерта с техните най-големи хитове, като входът за вечерта ще е свободен.

/РУМ/