Лидери от аутсорсинг индустрията се събират във Варна

Лидери от аутсорсинг индустрията се събират във Варна

 

BOBSTH 18:32:31 09-05-2018
AM1831BO.011
Община Варна-Българска аутсорсинг асоциация-годишна конференция

Лидери от аутсорсинг
индустрията
се събират във Варна


Дигиталната трансформация ще бъде във фокуса на годишната конференция на Българската аутсорсинг асоциация /БАА/. Международният форум ще се проведе на 8 юни в хотел "Интернационал", Златни пясъци, под егидата на кмета на Община Варна Иван Портних. Същата вечер ще бъдат връчени годишните награди за иновации, високи технологии и аутсорсинг. Съорганизатори на проявата са Българската асоциация на софтуерните компании - БАСКОМ, БАА и Община Варна. Очаква се на конференцията да се събере елитът на индустрията, за да обсъди горещи теми като: "Какво е въздействието на дигитализацията върху аутсорсинг индустрията?; Какви са възможните сценарии за развитието й?; Дали сме свидетели само на еволюционен етап или бизнесът скоро ще бъде радикално преформатиран, за да влезе в нова ера; Как да моделираме управлението на таланти, за да бъдем успешни?; Какви биха били ефектите от дигиталната трансформация върху икономиката, образованието и чуждите инвестиции.
В търсене на отговори на тези въпроси Българската аутсорсинг асоциация ще събере над 200 водещи топ мениджъри и собственици на компании, които ще обсъждат в дълбочина предизвикателствата пред индустрията, обменят опит и визии, чертаят стратегии за развитие. За участници в панелите са привлечени международно признати експерти в областта на аутсорсинга, управлението на процеси и таланти, стратегическите анализи и роботиката. Международно жури ще излъчи носителите на технологичните оскари в 13 категории сред подалите своите кандидатури до 25 май 2018 г. на http://sourcingexcellenceconference.com/awards.

Българска аутсорсинг асоциация


СЪОБЩЕНИЕ ЗА МЕДИИТЕ

Скитащият проповедник на Интернет Тим Коул идва в България за годишната конференция на Българската аутсорсинг асоциация

Започна кандидатстването за годишните награда за иновации, високи технологии и аутсорсинг, които ще бъдат връчени на 8 юни в Златни пясъци

София, 9 май, 2018 г.
Тим Коул, немско-американски интернет изследовател и критик, наричан "скитащия проповедник на Интернет", прие поканата да бъде лектор на тазгодишната конференция на Българската аутсорсинг асоциация. Форумът ще се проведе на 8 юни в хотел "Интернационал", Златни пясъци под егидата на кмета на община Варна Иван Портних. Същата вечер ще бъдат връчени годишните награди за иновации, високи технологии и аутсорсинг. Съорганизатори на галата са Българската аутсорсинг асоциация, Българската асоциация на софтуерните компании - БАСКОМ и община Варна.
Тим Коул е автор на бестселъри, журналист, автор на рубрики във водещи европейски списания и вестници, блогър, мотивационен лектор и модератор на технологични форуми по целия свят. В последната си книга "Digital Transformation" той описва ефекта от дигитализацията на икономиката и призовава компаниите да ускорят своята трансформация, за да бъдат истински успешни.
Именно дигиталната трансформация е във фокуса на годишната конференция на БАА. "Очаква се на конференцията да се събере елитът на индустрията, за да обсъди горещи теми като: "Какво е въздействието на дигитализацията върху аутсорсинг индустрията? Какви са възможните сценарии за развитието й? Дали сме свидетели само на еволюционен етап или бизнесът скоро ще бъде радикално преформатиран, за да влезе в нова ера. Как да моделираме управлението на таланти, за да бъдем успешни? Какви биха били ефектите от дигиталната трансформация върху икономиката, образованието и чуждите инвестиции?", коментира председателят на асоциацията Станимир Николов.
В търсене на отговори на тези въпроси Българската аутсорсинг асоциация става домакин на най-важната годишна среща на лидерите в сектора. Тя събира над 200 водещи топ мениджъри и собственици на компании, които обсъждат в дълбочина предизвикателствата пред индустрията, обменят опит и визии, чертаят стратегии за развитие. За участници в панелите са привлечени международно признати експерти в областта на аутсорсинга, управлението на процеси и таланти, стратегическите анализи и роботиката.
Международно жури ще излъчи носителите на технологичните оскари в 13 категории сред подалите своите кандидатури до 25 май 2018 г. на http://sourcingexcellenceconference.com/awards.


За допълнителна информация:
Анелия Бъклова, a.baklova@vando.bg, 0888427069.--

Община Варна
гр. Варна
бул. "Осми Приморски полк" 43

www.varna.bg
Телефонен Указател :
http://www.varna.bg/bg/articles/502/Contacts.htm
/АМ/