Съобщения на община Варна

Съобщения на община Варна

BOBSTH 16:07:31 13-02-2018
AM1606BO.007
Община Варна - съобщения

Съобщения
на община
Варна


Във връзка с изпълнението на проекта за реконструкция и рехабилитация на канализационна мрежа в селищно образование "Ален мак" от 14 февруари се затваря за движение главната улица през КК "Ален Мак", в участъка от хотел "Детелина" до отбивката за ВСУ - кръстовище с ул."Янко Славчев". Временната организация на движение се въвежда до 15-ти май, съобщават от дирекция "Инженерна инфраструктура и благоустрояване" към Община Варна.

От общинската фирма "Градски транспорт" и частната "Делтакар" съобщават, че се въвеждат маршрутни промени в обслужването на линия 409. Курсовете, които тръгват на и 15, и на 45 минути, и в двете посоки ще се обслужват до и от сп. "Журналист". При тези курсове няма да се обслужват спирки "Дървен мост", "Изгрев", "Ален мак" и "ВСУ" - двупосочно.

Курсовете, които тръгват на кръгъл час и на половин час и двете посоки на автобусна линия 409 ще се обслужва до и от ВСУ по разписание. Тези курсове няма да обслужват спирки "Ген. Заимов", "Писател", "Хоризонт", "Журналист" - двупосочно.

Вече е отворено за движение на автомобили едното платното на бул. "Владислав Варненчик" в посока център при кръстовището с ул. "Акад. Андрей Сахаров" (Автогара). Временната организация бе въведена за една нощ във връзка с изграждането на бул."Левски".

--

Община Варна
гр. Варна
бул. "Осми Приморски полк" 43

www.varna.bg
Телефонен Указател :
http://www.varna.bg/bg/articles/502/Contacts.html
/АМ/