REFAN за трети път с приз "Златно сърце"

REFAN за трети път с приз "Златно сърце"

BOBSTH 16:33:01 03-01-2018
AM1632BO.003
REFAN - приз - "Златно сърце"

REFAN
за трети път
с приз "Златно сърце"REFAN за трети път с приз "Златно сърце" за изключително активната си подкрепа за спорта, изкуството, културата и здравеопазването
Пловдивският бранд с награда "Корпоративен гражданин"

За трети път "Рефан България" бе отличен с наградата "Златно сърце" за щедрата си добротворческа дейност.
Пловдивският бранд получи приза "КОРПОРАТИВЕН ГРАЖДАНИН" за изключително активната си подкрепа за спорта, изкуството, здравеопазването, културата и благотворителността.

"Рефан България" е водеща световна марка, която стана синоним на козметика без граници със своите над 400 бутика в повече от 30 държави на 5 континента. Компанията предлага стотици висококачествени продукти, базирани на натурални съставки и създадени да радват клиентите.

Фирмата е била спомоществовател на редица каузи със социален и обществено значим характер, с което даде пример на други компании да се включат в подобни инициативи.
Преди време община Пловдив заяви, че "благотворителността на REFAN е от голямо значение и поради факта, че средна по големина фирма поема социални отговорности, присъщи на организации с много по-големи финансови възможности".
Компанията е една от най-социално отговорните в страната - само през последната година е подкрепила стотици спортни, социални, културни и здравни инициативи.

Собственикът на REFAN Ангел Попов е кавалер на престижните награди "Благодетел на годината", носител на статуетката за добротворчество "Димитър Кудоглу" и на приза "Малкият принц" за най-верен дарител, подобрявайки качеството на живот на децата-аутисти в България. Г-н Попов е отличен и с почетния знак на "Хора с добри сърца".

"Рефан България" изцяло реновира и оборудва детските отделения - хирургично и онкохематологично, в болница "Свети Георги" в Пловдив, подари кувьоз на болница "Проф. Д.Стаматов" - Варна, направи щедри дарения за детски домове и социални заведения.

Компанията организира масовия мемориален крос "Стефан Попов" в Пловдив, футболната купа Evima Refan Cup, подкрепя изявите на федерацията по аеробика, шампионатът по снукър, по спортни танци и мн. други.
Подпомага изключително активно българския футбол във всичките му нива. Компанията за парфюмерия и козметика е един от основните спомоществователи на старозагорския Берое. Дълги години REFAN подкрепя школата на Локо Пд, както и тази на Пълдин. През 2017-а година бе възродена школата на Хебър Пазарджик, а първата компания, която подаде ръка на един от най-големите футболни центрове, бе отново "Рефан България".
/АМ/