Трикратната световна шампионка по бокс Дейзи Ланг връчи на REFAN туристически Оскар

Трикратната световна шампионка по бокс Дейзи Ланг връчи на REFAN туристически Оскар

BOBSTH 13:42:01 07-12-2017
AM1341BO.003
REFAN - туристически Оскар

Трикратната световна шампионка
по бокс Дейзи Ланг връчи на REFAN
туристически Оскар"Рефан България" спечели поредното си заслужено отличие. Този път при награждаването на най-успешните проекти в Балканския туризъм за 2017 година в хотел Premier Best Western в София, под вещата организация на агенция Vip Communication.

Трикратната световна шампионска по бокс - завърналата се от Щатите Дейзи Ланг - Десислава Кирова, която прославя България във всички краища на света със силата, красотата и смелостта на българката, връчи специалната награда Best Cosmetic Brandin Tourism 2017 на козметичния лидер REFAN, който също рекламира страната ни по света със своите над 400 бутика в Европа и в други континенти.

Компанията предлага стотици висококачествени козметични и парфюмни продукти, базирани на даровете от щедрата природа. Пловдивската фирма се утвърди като любима марка не само на българите, а и в много държави по света.


"Рефан България" четири пъти е удостоена с наградата на Forbes Business Awards. Освен световните отличия от Париж и Барселона, брандът получи и приза "Най-добър български франчайзинг в Европа", защото предлага разпознаваеми продукти с перфектно качество, създава успешен франчайзинг модел,, стимулиращ малкия и средния бизнес, оценен на национално и световно ниво.

Всеки нов продукт на фирмата бързо се превръща в хит и печели безапелационно все повече почитатели в цял свят. Козметиката на REFAN се е наложила като красива визитка на страната ни и магичен символ с незабравим аромат.
/АМ/