Драматичният театър в Търговище кани зрителите на премиерата "Ние никога не се караме"

Драматичният театър в Търговище кани зрителите на премиерата "Ние никога не се караме"

BOBSTH 13:06:31 07-12-2017
GI1305BO.016
Търговище - театър - премиера

Драматичният театър в Търговище кани
зрителите на премиерата
"Ние никога не се караме"


Търговище, 7 декември /Боряна Димитрова, БТА/
Комедията "Ние никога не се караме" от Валентин Красногоров е премиерното заглавие на Драматичния театър в Търговище. Постановката със специалното участие на Васил Драганов ще се играе на 12 декември, съобщават от културната институция.
Представлението е композирано от четири едноактни комедии, в които руският писател Красногоров въвежда в многопластовите взаимоотношения на съвременното семейство. С много хумор и неприкрита ирония разкрива неизбежни препятствия, дори невъзможности за едно безоблачно съвместно семейно съществуване, повдигат завесата от ръководството на театъра.
По думите на театралите, сатиричните ситуации редуват по един странен, но любопитен начин любов с омраза, обожание с ненавист, привързаност с непоносимост, радост със страх. Героите правят невероятни планове за действие, но както често се случва - сами попадат в собствените си капани. Представлението е пъстро откъм емоции, също като самият живот, казват за почитателите на Мелпомена от институцията.
В ролите ще видим актьорите: Грета Неделчева, Жаклин Георгиева, Мария Йорданова, Атанас Махнев и Александър Дадов. Билети за премиерното представление вече се продават на касите на театъра в областния град.

/ГИ/