Община Пловдив засилва рекламата на руския пазар

Община Пловдив засилва рекламата на руския пазар

BOBSTH 16:29:01 13-09-2017
IS1627BO.010
Пловдив - туризъм - реклама

Община Пловдив засилва рекламата на руския пазар


Пловдив, 13 септември /Дима Шопова, БТА/
Нов тираж на каталога Visit Plovdiv и магнитни сувенири с послание на руски език "Посетите Пловдив" са част от материалите, с които община Пловдив чрез ОП "Туризъм" ще се представи на една от най-мащабните туристически борси - "Отдых", от 19 до 21 септември в Москва. Това съобщиха от пресцентъра на общинската администрация.
Целта е да се отговори на интереса на руския пазар, който продължава да бъде един от основните за страната. Отделно статистиката показва ръст на руските туристи за Пловдив от началото на годината. Основни акценти в представянето на града ще бъдат
разнообразните възможности за културен, събитиен, винен, спортен, бизнес, уикенд и шопинг туризъм, както и осъществяване на възможни партньорства с организациите в бранша. Ще бъде акцентирано и върху предстоящата Международна среща по туризъм, която ще се проведе в Пловдив от 4 до 7 октомври 2017г.
Новите материали на руски език ще бъдат разпространявани и в трите туристически центъра в Пловдив, където търсенето на рускоезични информационни източници също нараства. ОП "Туризъм" предвижда и публикуване на статии в няколко руски блога за туризъм, с които в момента преговаря, допълват от пресцентъра на общината.

/ИС/