Кметът на Несебър Николай Димитров е получил грамота "Посланик на добротата"

Кметът на Несебър Николай Димитров е получил грамота "Посланик на добротата"

BOBSTH 15:08:01 03-04-2017
GI1506BO.022
Несебър - деца - кампания

Кметът на Несебър Николай
Димитров е получил грамота
"Посланик на добротата"


София, 3 април /Асен Бояджиев, БТА/
Хиляда сто и двайсет лева е сумата, събрана в Несебър по време на благотворителния концерт за подпомагане децата на загиналите и пострадалите при изпълнение на служебните си задължения служители от системата на МВР, съобщиха от отдела "Връзки с обществеността" на община Несебър.
Проявата е била под патронажа на кмета на общината Николай Димитров и се състояла с подкрепата на форума "Възможност за бъдеще" - Варна. Събитието е част от кампанията "Завинаги с нас - деца помагат на деца 2017".
Милена Михайлова, директор на форума "Възможност за бъдеще", е благодарила на всички присъстващи за участието им в благородната кауза. Тя е посочила, че за 2017 г. три от българските градове са застанали зад кампанията - Несебър, Стара Загора и Велинград. Целта и тази година е да се съберат средства за летен лагер на деца на загиналите и пострадалите при изпълнение на служебните си задължения служители от системата на МВР. Милена Михайлова е благодарила още на община Несебър и Мирела Ганчева - лице на кампанията за града.
На финала на официалната част Михайлова е обявила, че кметът на Несебър Николай Димитров е удостоен с грамота за доброта за съпричастността към кампанията.

/ГИ/