Наследничка на Левски стана лице на община Банско на конкурса "Малка Мис и Малък Мистър Галакси"

Наследничка на Левски стана лице на община Банско на конкурса "Малка Мис и Малък Мистър Галакси"

BOBSTH 18:07:31 20-03-2017
MM1804BO.031
Банско - детски форум за красота и таланти

Наследничка на Левски стана лице на община Банско на конкурса "Малка Мис и Малък Мистър Галакси"


Банско, 20 март /Емил Михайлов, БТА/
В Банско завърши популярният детски международен форум за красота и таланти"Малка Мис и Малък Мистър Галакси"за 2017 г., съобщи пресцентърът на общината.
За събитието градът под Тодорка е посрещнал делегации от различни държави, сред които Бразилия, Южна Африка, Русия, Унгария, Румъния, Индия, Македония, Естония, Грузия, а България е била представена от най-голямата група в тазгодишното издание на конкурса.
Реботиле Летшеди, представителка на Южна Африка, и Андрей Чиобану от Румъния са били провъзгласени за Литъл Мис и Мистър Галакси 2017 ГРАНД ПРИ.
Лице на община Банско стана Пламена Кацева от Карлово, информират домакините на форума. Тя е ученичка във втори клас, пълна отличничка, обича да пее, танцува, изучава английски и мечтае за световната сцена. Пламена е родственик на Васил Левски - родът на баща й идва от с. Кошмуларе, допълват от общината. Чаровното дете е победител с титла в нейната възрастова група на конкурса в Банско.
По време на финалното шоу сцената на читалище "Никола Вапцаров" е била преобразена в зимно кралство по сюжетна постановка на режисьора Мартин Желев. Откриващата постановка е преминала под валс на Шостакович и ритмични танци. Във втория тур - кръгът на нациите, очарователните деца са представили своите държави в национални костюми. Вълшебни цветове са огрели сцената в третия кръг от конкурса благодарение на лайт дизайнера Петър Цанев, а децата са се представили в изящни вечерни тоалети, съпроведени като в истински романс с най-красиви български балади.
Президент на международното жури бе Ирина Папазова - собственик на "Интерсаунд" и лицензиант на конкурса "Малка Мис и Малък Мистър Галакси", припомнят още от община Банско.

/ММ/