Серумът за лице "SNAIL PERFECTION" на REFAN - български козметичен продукт номер 1 в класацията BEST BEAUTY PRODUCTS 2016 на сп. ОК!

BOBSTH 16:59:01 11-01-2017
AM1657BO.006
REFAN - съобщение

Серумът за лице "SNAIL PERFECTION" на REFAN -
български козметичен продукт номер 1 в класацията
BEST BEAUTY PRODUCTS 2016 на сп. ОК!


Серумът за лице SNAIL PERFECTION на REFAN стана победител в категория "Българска козметика" в класацията на сп. ОК! "BEST BEAUTY PRODUCTS 2016".

Ежегодната класация на списанието, определена като "най-красивата" за изминалата година, събра на едно място селекция от експертни формули в няколко козметични категории. Топ продуктите бяха избрани от българските почитатели на козметиката, които имаха възможност да гласуват за своите фаворити във Фейсбук и на редакционната поща на списанието.

След края на гласуването и обобщаване на резултатите, серумът за лице SNAIL PERFECTION от едноименната козметична серия на REFAN грабна първото място, като изпревари останалите претенденти в категорията "Българска козметика".

Козметичната серия SNAIL PERFECTION с екстракт от охлюви е едно от най-новите попълнения в портфолиото на REFAN. Пусната на пазара през 2016, тя бързо се превърна в истински хит заради безценните свойства на екстракта от охлюви, чиито активни компоненти стимулират клетъчните функции, засилват синтеза на протеини и регенерирането на кожата, забавят стареенето. Освен серума за лице, серията съдържа още дневен и нощен крем за лице, крем за ръце и крем за тяло, които правят кожата по-стегната, еластична и хидратирана, подпомагат отделянето на мъртвите клетки и стимулират регенерацията на тъканите. Козметиката SNAIL PERFECTION е подходяща за всички възрасти със своето подчертано антибактериално и антиоксидантно действие.

Наградата от "BEST BEAUTY PRODUCTS 2016" идва при REFAN, след като по-рано през изминалата година популярният бранд убедително спечели първото място в категория "Козметика" в класацията на българските потребители "ЛЮБИМИТЕ МАРКИ" за 2016 г. REFAN заслужи приза Любима козметична марка с голяма преднина пред другите претенденти в категорията и стана един от участниците, получили най-висок потребителски вот.

REFAN
/АМ/