Ученици от Разград посетиха Народното събрание

Ученици от Разград посетиха Народното събрание

BOBSTH 17:02:01 22-04-2016
MH1701BO.033
Разград - ученици - Народно събрание

Ученици от Разград посетиха Народното събрание


Разград, 22 април /Садет Кърова, БТА/
Ученици от гимназията с преподаване на чужди езици "Екзарх Йосиф" в Разград посетиха Народното събрание. Те бяха там по покана на народния представител от ГЕРБ Михаил Тодоров, съобщиха от пресцентъра на партията.
Възпитаниците на гимназията са имали възможността да разгледат оригинали на четирите конституции от освобождението насам, изложени по повод Деня на Конституцията и юриста. Те разгледали и личните вещи на екзарх Антим Първи, представени в Парламента по случай 200 години от рождението му.
Михаил Тодоров приветствал гостите си и ги запознал с неговите колеги, като споделил с тях, че най-младият депутат е на 24 години. Народният представител е посочил, че ГЕРБ е партия, която дава шанс на младите за реализация, чрез редица обучения, академии и стажове, както на национално, така и на международно ниво. Той допълнил, че Разградският регион повече от всякога се нуждае от млади, образовани и можещи хора, за да се развива.
Тодоров използвал случая да покани и други техни връстници на посещение в Народното събрание, където могат отблизо да се запознаят с работата на законодателния орган в страната ни.
/МХ/