В Сливен бе открит офис на партията "Движение 21"

В Сливен бе открит офис на партията "Движение 21"

BOBSTH 14:53:32 09-07-2015
MM1452BO.020
Сливен - "Движение 21" - структури

В Сливен бе открит офис
на партията "Движение 21"


Сливен, 9 юли /Велина Василева, БТА/
В Сливен днес бе открит офис на партията "Движение 21". Това съобщи на пресконференция в Пресклуба на БТА в Сливен председателят на общинската структура на партията Красимир Кръстев.
До момента са били създадени девет клуба в града и 18 в селата. До 20 юли ще се състои конференция с местните структури, на която ще бъде одобрена кандидатура за кмет на общината. Партията ще участва в предстоящите местни избори със самостоятелна кандидатура за кмет на общината и селата и листа за общински съветници.
Кръстев представи приоритетите на партията по отношение на местните политики, а до края на месеца ще бъде изготвена програма и платформа за развитието на града и общината.
Заместник-председателят на "Движение 21" Симеон Славчев представи приоритетите на паритята в национален план, като подчерта, че целта им е да наложат нов стил на управление и взаимоотношение в политиката. Той допълни, че ще бъдат създадени 28 сайта за всички области в страната, на които ще бъде публикувана анкета за проблемите на различните населени места.
До края на месеца лидерът на партията Татяна Дончева ще посети Сливен и ще участва в дискусия с граждани.

Видеозапис от пресконференцията е поместен на сайта на БТА http://www.bta.bg/bg/live/show/id/0_dhzacv6m. /ВВ/
/ММ/